Υλικά

  • 650 γρ. Βοδινό κρέας (κομμένο σε λωρίδες )
  • 2 Κρεμμύδια (κομμένα σε λωρίδες )
  • 2 σκελίδες Σκόρδο (τριμμένες )
  • 2 χρωματιστές Πιπεριές (κομμένες μπαστουνάκια )
  • 1 κουταλιά Τζίντζερ (τριμμένο )
  • 2 κουταλιές σάλτσας Σόγιας
  • 4 κουταλιές Ηλιέλαιο
  • 125 ml χυμό Πορτοκαλιού
  • Λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο Κρεμμυδάκι
  • Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, τύπου γουόκ, ρίχνετε το ηλιέλαιο και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το κρέας με το τζίντζερ και το σκόρδο.

Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τις πιπεριές, συνεχίζοντας το σοτάρισμα και ανακατεύοντας συνέχεια για 3-4 λεπτά.

Μετά ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού και τη σάλτσα σόγιας. Ανακατεύετε.

Τέλος, αφήνετε σε δυνατή φωτιά για άλλα 2-3 λεπτά και σερβίρετε το φαγητό σας με φρέσκο κρεμμυδάκι και ρύζι.

Facebook  | Instagram | You Tube

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.giorgoserotokritou.com

Share.

Leave A Reply