Υλικά

  • 4 μεγάλες Τορτίγιες
  • 4 κονσέρβες Τόνο (μεγάλους )
  • 1 φλιτζάνι Μαγιονέζα
  • 1 φλιτζάνι Καλαμπόκι (κονσέρβας )
  • 2 κουταλιές Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζετε τον τόνο σ’ ένα μεγάλο μπολ. Ακολούθως, προσθέτετε τη μαγιονέζα, το καλαμπόκι, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε .

Ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα, να ενωθούν τα υλικά.

Τοποθετείτε μια τορτίγια στον πάγκο εργασίας σας και απλώνετε 3 κουταλιές από το μείγμα σε όλη την επιφάνεια. Στη συνέχεια, τυλίγετε την πίτα σε ρολό και την καλύπτετε με πλαστική μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο.

Επαναλαμβάνετε το ίδιο και με τις υπόλοιπες πίτες. Τις βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή και περισσότερο αν έχετε χρόνο.

Τέλος, λίγο πριν σερβίρετε, τις βγάζετε από το ψυγείο και τις κόβετε σε ροδέλες.

Facebook  | Instagram | You Tube

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.giorgoserotokritou.com

 

 

Share.

Leave A Reply