Υλικά
- 16 φρέσκα Ραβιόλι ( δες πώς μπορείς να κάνεις τα δικά σου ραβιόλι εδώ: https://www.giorgoserotokritou.com/sef/syntages/zymarika-syntages/1231-spitika-freska-raviolia)
- 2 φλιτζάνια φρέσκα Κρέμα
- ½ φλιτζάνι ζεστό Ζωμό λαχανικών
- 50 γρ. τυρί Γκοργκοντζόλα (θρυμματισμένο )
- 50 γρ. τυρί Παρμεζάνα (τριμμένη )
- 50 γρ .τυρί Προβολόνε (τριμμένο)
- 50 γρ. τυρί Πεκορίνο (τριμμένο)
- Αλάτι & Πιπέρι
- Λίγους ηλιόσπορους (ψίχα) για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε την κρέμα να ζεσταθεί και προσθέτετε όλα τα τυριά.
Ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα και προσθέτετε το ζωμό λαχανικών, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Μόλις δέσει σωστά η σάλτσα, σβήνετε τη φωτιά και την κρατάτε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε νερό και βράζετε τα ραβιόλι για 6-7 λεπτά. Μετά τα μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα μέσα στη σάλτσα και αλατοπιπερώνετε.
Μεταφέρετε το τηγάνι με τα ραβιόλι πίσω στη φωτιά και ανακατεύετε προσεκτικά για λίγο.
Μετά σερβίρετε με ηλιόσπορους από πάνω και λίγο φρέσκο θυμάρι.
Facebook | Instagram | You Tube