Υλικά

  • 6 μπουτάκια Κοτόπουλο
  • 1 κουταλάκι Ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά καστανή Ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι Νερό
  • 3 κουταλιές Μέλι
  • 2 κουταλιές Ξύδι άσπρο
  • 1 κουταλιά Μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι Σκόρδο (τριμμένο )
  • Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά με ένα σύρμα -εκτός από το κοτόπουλο- και τα αφήνετε στην άκρη .

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές .

Πασπαλίζετε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε το μείγμα μελιού στο τηγάνι, γυρίζοντας το κοτόπουλο ακόμα μια φορά.

Μειώνετε τη θερμότητα σε χαμηλή ένταση και σκεπάζετε με το καπάκι.

Μαγειρεύετε για 15 λεπτά ή μέχρι το κοτόπουλο αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα, γυρίζοντας το κάθε 5 λεπτά.

Τέλος, βγάζετε από την εστία το τηγάνι και το αφήνετε να κρυώσει για 15 λεπτά προτού το σερβίρετε.

Facebook  | Instagram | You Tube

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.giorgoserotokritou.com

Share.

Leave A Reply