Υλικά

  • 200 γρ. Κουβερτούρα ( ψιλοκομμένη)
  • 300 γρ. Στραγγάτο Γιαούρτι Αυθεντικό (10% λιπαρά)
  • 100 γρ. Γαλατάκι Σοκολάτα
  • 60 γρ. Μέλι
  • 1 Λεμόνι (το ξύσμα του)

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το γαλατάκι μαζί με το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Τα ρίχνετε στην κουβερτούρα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα με κυκλικές κινήσεις στο κέντρο, έτσι ώστε να λιώσει η σοκολάτα και να αποκτήσει μία ωραία υφή.

Όταν θα είναι έτοιμη, την αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το γιαούρτι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Τέλος, γεμίζετε ατομικά βαζάκια και γαρνίρετε με ξύσμα από άσπρη σοκολάτα.

Facebook  | Instagram | You Tube

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.giorgoserotokritou.com

 

 

Share.

Leave A Reply