Υλικά

  • 1 κιλό Βοδινό κιμά
  • 1 κουταλάκι Κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι Πάπρικα
  • 2 Αυγά
  • 1 κουταλιά Μουστάρδα Γαλλική
  • 1 κουταλάκι Γούστερ σος
  • 1 κουταλάκι Μπάρμπεκιου σάλτσα
  • 1 κουταλιά καστανή Ζάχαρη
  • Αλάτι & Πιπέρι

Για το σερβίρισμα

Ψωμάκια, μαρούλι, μαγιονέζα, τυρί, μπέικον και πατάτες τηγανιτές

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες, σκεπασμένο με μεμβράνη.

Μετά πλάθετε σε burger, σε μέγεθος 250 γρ. Τα ψήνετε σε μαντεμένιο σκεύος ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Τέλος, σερβίρετε τα burgers σε ψωμάκι, με μαρούλι, μαγιονέζα, τυρί, μπέικον και πατάτες τηγανητές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Tip: Μπορείτε ακόμα να βάλετε πίκλες ή καραμελωμένα κρεμμύδια, για περισσότερη γεύση.

Facebook  | Instagram | You Tube

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: https://www.giorgoserotokritou.com/

Share.

Leave A Reply