Υλικά
- 400 γρ στήθος Κοτόπουλο (κομμένο λωρίδες )
- 1 κουταλιά Νοστιμιά MAGGI
- 1 ασπράδι Αυγού
- 1 κουταλιά Κόρν Φλάουρ
- 2 κουταλιές Σησαμέλαιο
- 1 Κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες )
- 1 κουταλάκι Σκόρδο (τριμμένο)
- 1 κουταλάκι ρίζα Τζίντζερ (τριμμένη )
- 1 πιπεριά Τσίλι (ψιλοκομμένη )
- 2 Καρότα (τριμμένα )
- 1 κόκκινη Πιπεριά (κομμένη μπαστουνάκια )
- 1 πράσινη Πιπεριά (κομμένη μπαστουνάκια)
- 5 κουταλιές Καλαμπόκι
- 2 κουταλιές σάλτσα Σόγια
- Λίγα φυλλαράκια Κόλιανδρο (για γαρνίρισμα )
- Λίγο καβουρδισμένο σουσάμι (για γαρνίρισμα)
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε το κοτόπουλο, τη νοστιμιά MAGGI, το ασπράδι αυγού, αλάτι, πιπέρι και το κορν φλάουρ. Ανακατεύετε και αφήνετε να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
Σε ένα γουόκ, βάζετε το σησαμέλαιο και όταν ζεσταθεί προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και το τσίλι. Ανακατεύετε.
Στη συνέχεια προσθέτετε το κοτόπουλο και σοτάρετε μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτετε όλα τα λαχανικά και σοτάρετε για άλλα 6-7 λεπτά. Να θυμάστε τα λαχανικά πρέπει να είναι τραγανά.
Τέλος, προσθέτετε τη σόγια, ανακατεύετε για 2 λεπτά και σερβίρετε με φρέσκο κόλιανδρο και καβουρδισμένο σουσάμι.
Facebook | Instagram | You Tube