Υλικά
- 500 γρ. Πένες Ριγκάτε (βρασμένες )
- 3 κουταλιές Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ( ψιλοκομμένο)
- 1 σκελίδα Σκόρδο (τριμμένο )
- 300 γρ. Σαλάμι (κομμένο σε λεπτά στικς)
- 1 Πιπεριά κόκκινη (κομμένη σε μέτριο καρέ)
- 15 Ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
- 1 συσκευασία σάλτσα Ντομάτας
- 300 γρ. Φέτα (θρυμματισμένη )
- Λίγο Βασιλικός ( φύλλα, χοντροκομμένος)
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτετε το σαλάμι, την πιπεριά και τα ντοματίνια. Ανακατεύετε καλά.
Μετά ρίχνετε μέσα τη σάλτσα ντομάτας και δίνετε γεύση και άρωμα με το αλάτι, το πιπέρι και τον βασιλικό.
Τέλος, προσθέτετε τα ζυμαρικά, ανακατεύετε και σερβίρετε με τη θρυμματισμένη φέτα.
Facebook | Instagram | You Tube