Υλικά
- 1 συσκευασία λεπτή Ζύμη για πίτσα
- 2 κουταλιές Ελαιόλαδο
- 6 φέτες Λούντζα (κομμένη σε μικρά κυβάκια)
- 2 πιπεριές Φλωρίνης (ψιλοκομμένες )
- 200 γρ Χαλούμι (τριμμένο)
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη λούντζα και μετα τις πιπεριές.
Ανοίγετε τη λεπτή ζύμη για πίτσα σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο.
Απλώνετε με ένα κουτάλι το μείγμα της λούντζας και πασπαλίζετε με χαλλούμι.
Μετά αλατοπιπερώνετε και τυλίγετε τη ζύμη σε ρολό κατά μήκος και την κλείνετε καλά στο τέλος.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι την κόβετε σε μικρά κομμάτια πάχους 3 δακτύλων και την τοποθετείτε σε μικρά φορμάκια για ατομικά κέικ.
Τέλος ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Facebook | Instagram | You Tube