Υλικά
- 400 γρ. Φέτα
- 2 Αυγά
- 4 κουταλιές Αλεύρι
- 300 γρ . Σουσάμι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κόβετε τα δυο κομμάτια φέτας στη μέση και ταμπονάρετε στο αλεύρι να μαζέψει τα υγρά του τυριού.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά και βουτάτε ένα-ένα τα κομμάτια της φέτας και έπειτα τα πανάρετε μέσα στο σουσάμι.
Τοποθετείτε τα σαγανάκια σε ταψί με λαδόκολλα και τα βάζετε για 40 λεπτά στην κατάψυξη.
Μετά τα τηγανίζετε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει η κρούστα.
Τέλος , τα σερβίρετε με λίγο μέλι στην επιφάνεια.
Facebook | Instagram | You Tube