Υλικά
- 1 κιλό Βοδινό κιμά
- 1 κουταλάκι Κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι Πάπρικα
- 2 Αυγά
- 1 κουταλιά Μουστάρδα Γαλλική
- 1 κουταλάκι Γούστερ σος
- 1 κουταλάκι Μπάρμπεκιου σάλτσα
- 1 κουταλιά καστανή Ζάχαρη
- Αλάτι & Πιπέρι
Για το σερβίρισμα
Ψωμάκια, μαρούλι, μαγιονέζα, τυρί, μπέικον και πατάτες τηγανιτές
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες, σκεπασμένο με μεμβράνη.
Μετά πλάθετε σε burger, σε μέγεθος 250 γρ. Τα ψήνετε σε μαντεμένιο σκεύος ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Τέλος, σερβίρετε τα burgers σε ψωμάκι, με μαρούλι, μαγιονέζα, τυρί, μπέικον και πατάτες τηγανητές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Tip: Μπορείτε ακόμα να βάλετε πίκλες ή καραμελωμένα κρεμμύδια, για περισσότερη γεύση.
ΠΗΓΗ: https://www.giorgoserotokritou.com/