Υλικά
- 1,300 κιλά Αρνί μπούτι
- ½ φλιτζάνι Ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες Σκόρδο (κομμένες στη μέση )
- 2 κουταλιές Μουστάρδα
- 3 κλωνάρια φρέσκο Θυμάρι (ψιλοκομμένα )
- 4 κλωνάρια Δεντρολίβανο
- 4 κουταλιές Νερό
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 120 βαθμούς.
Αλατοπιπερώνετε καλά το αρνί και το τοποθετείτε σε ένα ταψί. Το αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα.
Μετά παίρνετε το μείγμα και αλείφετε με τα χέρια σας, προσέχοντας ώστε να πάει παντού.
Στη συνέχεια σκεπάζετε το ταψί, πρώτα με λαδόχαρτο και μετά με αλουμινόχαρτο κλείνοντας καλά τις άκρες.
Τέλος, ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για περίπου 5-6 ώρες, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Facebook | Instagram | You Tube