Υλικά
- 1 κουταλιά Ελαιόλαδο
- 100 γρ. Πουργούρι
- 1 κονσέρβα Ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 πρέζα Ζάχαρη
- 225 ml Νερό
- 1 κύβος ζωμό Λαχανικών
- Αλάτι & Πιπέρι
- Λίγη θρυμματισμένη Φέτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το πουργούρι για λίγο.
Προσθέστε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το νερό και τον ζωμό. Ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα.
Μετά προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε στη φωτιά να κοχλάσει.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα με καπάκι και χαμηλώνετε τη φωτιά.
Ψήνετε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά. Αφού περάσουν 20 λεπτά, το πουργούρι θα έχει απορροφήσει όλο το νερό και θα έχει ψηθεί.
Τέλος, το σερβίρετε ζεστό με θρυμματισμένη φέτα από πάνω.
Facebook | Instagram | You Tube
ΠΗΓΗ: www.giorgoserotokritou.com