Υλικά
- 4 μεγάλες Τορτίγιες
- 4 κονσέρβες Τόνο (μεγάλους )
- 1 φλιτζάνι Μαγιονέζα
- 1 φλιτζάνι Καλαμπόκι (κονσέρβας )
- 2 κουταλιές Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε τον τόνο σ’ ένα μεγάλο μπολ. Ακολούθως, προσθέτετε τη μαγιονέζα, το καλαμπόκι, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε .
Ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα, να ενωθούν τα υλικά.
Τοποθετείτε μια τορτίγια στον πάγκο εργασίας σας και απλώνετε 3 κουταλιές από το μείγμα σε όλη την επιφάνεια. Στη συνέχεια, τυλίγετε την πίτα σε ρολό και την καλύπτετε με πλαστική μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο.
Επαναλαμβάνετε το ίδιο και με τις υπόλοιπες πίτες. Τις βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή και περισσότερο αν έχετε χρόνο.
Τέλος, λίγο πριν σερβίρετε, τις βγάζετε από το ψυγείο και τις κόβετε σε ροδέλες.
Facebook | Instagram | You Tube
ΠΗΓΗ: www.giorgoserotokritou.com